lördag 22 oktober 2016

Vaxning med socker eller så kallat sugaringVaxning, rakning, epilering, laser ,enzymer … ja, det finns många sätt att ta bort oönskad hårväxt.

Har du känslig hud?

Vissa delar på kroppen är känsligare än andra. Armhålor och intima ställen kan reagera starkt på att man väljer att raka sig fler gånger i veckan. Det kan både få en rodnad, eksem eller finnar. Har du känslig hud kan vaxning med socker vax vara att föredra.
Sockervax skonsammare än bivax
Vax finns i olika former varm, kall eller flytande. Det alla har gemensamt är att de innehåller kemikalier, bivax och/eller hartser.


Vax/tekniker som vi använder
Det finns ett stort utbud av vaxsorter och tekniker ute på marknaden. Vi har testat allt, och har kommit fram till vad som är bäst enligt oss.
Vi jobbar med socker vax som värms upp i burk och breds på med engångsspatlar och avlägsnas med speciella engångsremsor som vi använder på större partier på kroppen, där fixering inte krävs lika mycket. som t.ex. benen eller ryggen.

På vissa känsliga hudtyper så kan även hårsäcksinflammationer uppstå, pilla aldrig på dessa. Skulle du få större problem med inåtväxta hårstrån eller hårsäcksinflammationer så kan du använda FOLISAN där salicylsyran är den aktiva ingrediensen. Rolla på den ett par ggr i veckan till ditt nästa besök i förebyggande syfte. FOLISAN kan du köpa hos oss för 95:-

Vaxet vi jobbar med ger enligt oss marknadens absolut bästa resultat. Vi
använder  socker vax från Epiladerm   som är ett 100% naturligt behandlingssystem för att avlägsna oönskad kropps- och ansiktsbehåring genom att håret avlägsnas med hjälp av en vattenlöslig sockerpasta i den naturliga växtriktningen. Sockervaxet är en naturprodukt och innehåller inga allergiframkallande ämnen. 

Funkar på alla typer av hår, även tjocka och kortare strån med känslig hud. Vaxet förebygger hårsäcksinflammationer samt röda prickar. För varje kroppsdel använder vi olika tekniker där hygien och fixering av huden är A och O för oss. Vid vissa delar, som t.ex. bikini eller brasiliansk får du vara med och hjälpa till med att fixera huden för att ge så bra resultat som möjligt samt kännas mindre. Var inte orolig, vi vägleder dig och Vi kan vaxning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar